ABOUT US

LESS BITTER, MORE GLITTER.

LE SPARKLE LABEL is de perfecte partner wanneer je de juiste doelgroep wilt aantrekken tijdens een beursdeelname, festival of andersoortig evenement. 

Onze merken- Onze merken vormen onze identiteit. samen sprankelen we en zijn we bovenal in staat om jouw bedrijf tijdens een beursdeelname of evenement maximaal te ondersteunen.

Horeca models agency – met horeca models ageNCY doen we net even een stapje extra. wij verzorgen enthousiaste modellen en promotiedames en heren die er alles aan zullen doen om wat extra sparkles mee te brengen en achter te laten. 

dit doen we door de inzet van ROCKING personalities, glimlachen tot de max en smashing outfits. we doen alles wat nodig is voor een succesvolle (merk) activatie. 

THOMSON&SCOTT – LE sparkle is de trotse brand ambassador van thomson&scott skinny prosecco en noughty (alcoholvrij). De visie van thomson&scott sluit perfect aan bij de visie van Le sparkle. Net als thomson&scott hechten wij namelijk ontzettend veel waarde aan de waarheid, transparantie en het milieu. 

SOCIAL GIRLS – social girls pakt op waar onze horeca models ophouden tijdens activaties. Namelijk: de inzet van social media tijdens jouw evenement of beursdeelname. met social girls creëren we daarnaast content voor bedrijven die hier op maandelijkse basis behoefte aan hebben. 

together we sparkle – het allerfijnst is, dat we dankzij ons geweldige team en partners, in staat zijn om een significante bijdrage te leveren tijdens ieder evenement, beurs of (merk) activatie. 

.zaken die wij belangrijk vinden.

wij leggen de lat hoog. –  het doel wanneer we een samenwerking aangaan is ten alle tijde het maken van impact. door mee te denken met onze klant proberen wij het onmogelijke, mogelijk te maken. 

TIjd is kostbaar. – Wij willen de tijd van onze klant niet verspillen. net zoals wij het niet appreciëren wanneer zij onze tijd verspillen. ons motto is dan ook: ‘we don’t want to be busy, we want to be productive.’ en dat waarderen onze klanten! 

.THE RISE OF LE SPARKLE.

het begon allemaal met horeca models agency 5 jaar geleden. een selectieve database van horeca en event professionals. 

al snel ondervonden we dat het verzorgen van de juiste staff niet voldoende was, of ons in ieder geval niet de voldoening gaf waar we naar op zoek waren zakelijk gezien. wij wilden opvallen, gezien worden! 

toch gingen we op in de flow van de dag en hadden strategische plannen weinig prioriteit. 

toen thomson&scott in ons leven kwam en wij een graag geziene gast werden binnen de horeca, op evenementen en beurzen kwam daar verandering in. We wilden meer aan de slag gaan met activaties. 

Als laatste volgde SOCIAL GIRLS en begon ons label vorm te krijgen. exact waar we voor staan en wat we willen bewerkstelligen in samenwerking met onze klanten, personeel en partners: LEAVING SPARKLES! 

Zo is le sparkle ontstaan. END of story, terug aan het werk! 

Bel ons wanneer je denkt dat we je kunnen helpen met jouw evenement of andersoortige activatie.

 


070-2016103